fbpx
Image

Pakhusene i Horsens

Opførelse af 53 luksuriøse lejelejligheder med udsigt til Horsens Fjord

Pakhusene i Horsens ligger placeret ved havnepromenaden med et smukt udsyn ud over vandet . Byggeriet består af tre boligtårne i forskellige højder med 53 luksuriøse lejelejligheder på 62-130 m² fordelt på 2-4 værelser.

I alt har byggeriet et omfang på 16.000 m².

Fokus på energiforbruget

Ved projekteringen er der lagt vægt på, at byggeriet får en god kvalitet, så byggeriet i fremtiden bevarer sin værdi samtidig med, at der lægges vægt på, at drifts- og vedligeholdelsesudgifterne begrænses. Der er desuden lagt vægt på at boligernes ressourceforbrug til opvarmning, vand og el minimeres mindst muligt. 

Ønsket om et stabilt indeklima over hele året har stillet krav til de bedste løsninger til sikring af særligt det termiske og optiske indeklima og ekstra fokus på integrationen af en dokumenteret effektiv solafskærmning. 

Som en del af byggeriet er der opført et 6.600 m² stort P-hus, som har plads til 210 biler og indeholder desuden en vaskehal og bilplejecenter.

Ydelser til projektet

Vi har leveret rådgivning til dispositionsforslag, projektforslag, forprojekt, hoved-projekt og projektopfølgning. Vi har projekteret inden for følgende faggrene i projektet:

Konstruktioner, VVS-installationer (inkl LAR), ventilationsanlæg, El-installationer, projekteringsledelse, lyd- og akustikrådgivning, IKT ledelse samt brandrådgivning.

Projektet er udført sammen med totalentreprenør CASA A/S og Arkitema Architects A/S.

Image
Image

Kontakt os i dag på:
7020 1232 eller
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: