fbpx
Image

Professionel byggestyring

OBH Rådgivende Ingeniører er bygherres sparringspartner i planlægning og styring af komplekse byggeprojekter

Hvad koster det at bygge om og bygge nyt og hvor lang tid tager det?
Det kommer an på, hvilken kvalitet, der ønskes.

OBH Rådgivende Ingeniører regner det rigtigt ud, så det tidligt står klart, hvad det ønskede byggeri kommer til at koste. Visionerne om nye fysiske rammer for offentlig eller privat virksomhed skal realiseres bedst muligt, så bygherre og brugere får et anvendeligt byggeri ud af investeringerne.
Vi udfordrer tankerne bag byggeriet for at sikre, at alt er gennemtænkt.

Professionel planlægning gør det muligt at styre komplekse processer. OBH skaber overblik over alle faserne med planer for kommunikation, brugerinddragelse, etablering af samarbejde, hjælp til udbud af rådgivning, styring af tid, økonomi, kvalitet, risiko og proaktiv konfliktløsning.

Erfaring, faglighed og indsigt i byggebranchen gør OBH i stand til at rådgive lige fra de indledende visioner og skitser til projektering, udførelse og aflevering af byggeriet. I en integreret rådgivning validerer vi budgetter, indtænker bæredygtighed, lægger udbudsstrategier og fører tilsyn med kvaliteten af projektering og udførelse.

Klare succeskriterier

Det er vores mål at sikre, at den ønskede kvalitet udføres til tiden inden for budgettet.
Vi hjælper med at planlægge en proces, der typisk indledes med workshops, hvor vi stiller bygherre og brugere spørgsmål for at afklare, hvordan visionerne bedst realiseres.

OBH Rådgivende Ingeniører har leveret professionel bygherrerådgivning siden 1965.
Vi rådgiver om alle former for byggeprojekter i hele landet.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: