fbpx
Image

Bestil skimmelsvamp testsæt

Har du mistanke om skimmelvækst?

Med vores analysekits kan du selv tage en prøve og sende ind til analyse på vores laboratorium. Der er vedlagt en vejledning til alle prøvekits, og du er velkommen til at kontakte laboratoriet med spørgsmål.

Radgivning v6Se vejledninger til DNA test og Mycometer test

DNA test til skjult skimmelsvamp

Anvendes ved mistanke om skimmelsvamp, hvor der er symptomer men ikke synlig skimmelforekomst.
Du modtager et testkit med vejledning. Testen indsendes til vores laboratorium, som laver en rapport med analyseresultatet.

Mycometer-test

Anvendes hvor der er synlige tegn på fugtskader eller skimmelsvamp. Når du bestiller testen sender vi testkit med vejledning. Testen returneres til vores laboratorium, som laver en rapport med analyseresultatet.

Aftryksplader

Bruges ved synlig skimmelsvamp. Aftryksplader bruges til at artsbestemme svampen, med henblik på at bestemme typen af vandskade, omfangsbestemmelse og kvalitetssikring af afrensning. Når prøven er returneret til vores laboratorium, dyrkes de i 5 dage, hvorefter der laves en rapport med analyseresultatet.

Alle priser er inkl. moms

Image

Hvis du oplever symptomer som f.eks. træthed, koncentrantionsbesvær, hovedpine, kløende øjne, brændende fornemmelse i huden, hæshed og øm hals, kan det skyldes skimmelsvamp i din bolig.

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: