fbpx
Image

Arbejdspladsvurdering – et værktøj til god trivsel

Vil du være med til at gøre din byggeplads sikker, eller undgå at kontormedarbejderne har et dårligt arbejdsmiljø med stress til følge? Det vil de fleste. Derfor er en arbejdspladsvurdering (APV) både en nødvendighed og et lovkrav.

Mindst hvert tredje år skal en ekspert foretage en APV af din arbejdsplads. Den sikrer, at alle på arbejdspladsen kan gå på arbejde med ro i maven og yde deres bedste.

Arbejdspladsvurderingen kan udarbejdes på baggrund af specifikke problemer eller blot for at sikre den generelle trivsel på arbejdspladsen. Typisk vil vi benytte interviews og spørgeskemaundersøgelser for at vurdere arbejdspladsen. Vi involverer også ledelsens syn på sagen.

Sammen med virksomheden udarbejder vi en kort- og langsigtet handlingsplan for at få bugt med eventuelle udfordringer. Handlingsplanen udarbejdes naturligvis i samarbejde med arbejdspladsen, sådan at handlingerne er afstemt efter arbejdspladsens prioritering og økonomi.

Som autoriseret arbejdsmiljørådgiver bistår OBH-Gruppen med at lave en grundig APV. Vores APV-rådgivning fokuserer på at give dig værktøjerne til at løse problemerne, så arbejdspladsen forbliver et godt sted at være.

Læs mere om vores kompetencer indenfor Miljø & Sundhed:

OBH Rådgivende Ingeniører
Følg os: